Închirieri Camere Frigorifice Mobile
Pentru Evenimente

Operam cea mai mare flota de inchiriere camere / remorci frigorifice din regiune, astfel ca asiguram servicii complete pentru orice tip de remorca de inchiriat, pentru orice eveniment din interior sau aer liber: de la inchiriere, transport, pana la aplasare si punere in functiune.

Cum va putem ajuta?

inchiriere remorca frigorifica

Inchiriere Camere Frigorifice Mobile

Serviciile de inchiriere duba frigorifica va permit sa satisfaceti o nevoie cheie atunci cand are loc o activitate temporara in locuri fara acces la sisteme sigure de aer si refrigerare. Dispunem de o gama variata de remorci, ideale pentru orice eveniment.

Transport Remorci Frigorifice

Transport pentru Inchiriere Remorci Frigorifice

Indiferent de produsul ales si perioada de inchiriat, va garantam un serviciu optim la un cost rezonabil, exact acolo unde aveti nevoie! Disponibile in diferite dimensiuni, pentru a se adapta nevoilor si locatiei voastre, remorcile noastre frigorifice mobile sunt concepute pentru a raspunde oricaror cerinte si livrate oriunde in Oradea sau Satu-Mare. Asiguram livrare pentru toate produsele si serviciile noastre de inchiriere remorci frigorifice.

Frigidere Pentru evenimente

Amplasare Si Punere In Functiune

Siguranta voastra este afacerea noastra! De aceea, asiguram serviciul de punere in functiune a remorcilor frigorifice inchiriate, pentru a ne asigura ca totul este complet functional. La cerere, acolo unde nu exista sursa de alimentare electrica, oferim posibilitatea de inchiriere generator. Cand livram remorca, colaboram impreuna pentru a fi pozitionata in cea mai eficienta locatie de lucru. Blocam remorca cu un dispozitiv de blocare, stabilizam camera frigorifica si verificam anvelopele.

Lista De Preturi Inchiriere Remorci Frigorifice

Preturile nu contin TVA*
*Rezervările pentru weekend se efectuează pentru cel puțin 2 zile (sâmbătă și duminică)

Inchiriere camere frigorifice mobile pentru nunta

Inchirierea unei remorci frigorifice pentru organizarea unei nunti este o solutie inteligenta pentru depozitara vinurilor, sampaniei, berii si a alimentelor. Remorcile frigorifice sunt ideale pentru receptii de nunta si petreceri private, unde accesul la alimente si bauturi este foarte important si unde nu exista acces la refrigerarea clasica. Capacitatea nu este o problema – dispunem de remorca frigorifica 750 kg sau diferite alte dimensiuni.

Nu exista alimentare la electricitate? Nicio problema! Oferim generatoare de inchiriat pentru ca remorca sa functioneze impecabil in orice locatie, indiferent ca este pe o plaja, un camp sau o proprietate rustica.

Inchiriere remorci frigorifice pentru botez

Intelegem ca organizarea botezului celui mic este un eveniment stresant. Asa ca lasa refrigerarea produselor in grija noastra. Vom programa impreuna data si ora de livrare convenabila si vom configura remorca frigorifica acolo unde este nevoie de ea! Vom conecta sursa de alimentare, vom stabili temperatura ideala si vom bloca carligele pentru siguranta maxima. Tot ce ai de facut este sa te ocupi de mancare si bautura! Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe detalii despre solutiile noastre frigorifice pentru botezuri!

Unde se poate inchiria remorca frigorifica?

La frigobox, am devenit experti la fiecare detaliu atunci cand pregatim o remorca frigorifica pentru inchiriere. Ai nevoie de o remorca frigorifica de inchiriat? In Oradea si Satu-Mare, Frigobox este partenerul ideal, lider de piata! Nu mai trebuie sa iti faci griji cu privire la prospetimea produselor alimentare si a bauturilor, indiferent de locatia unde urmeaza sa organizezi evenimentul.