Despre Noi - Frigobox Oradea

Suntem experti in a face fata cerintelor clientilor care au nevoie de remorci frigorifice pentru o varietate de utilizari industriale. Profesionalismul echipei, performanta echipamentelor noastre, inovarea solutiilor si devotamentul fata de clienti sunt centrul misiunii noastre.

Misiunea Frigobox Oradea

FrigoBox Oradea este cea mai importanta companie de refrigerare mobila din Bihor. Scopul nostru este sa raspundem, de fiecare data, nevoilor clientilor nostri privati, comerciali si industriali. Intentionam sa fim alaturi ca partenerul ideal si sa va sustinem afacerea exact atunci cand este necesar. Stim cat de important este sa controlezi costurile si sa iti mentii afacerea sa functioneze fara probleme. Din acest motiv, ne orientam constant spre servicii ireprosabile, profesionale, lucram si investim constant sa ne depasim concurenta si uneori, chiar si propriile asteptari.

Dispunem de o flota de unitati frigorifice mobile walk-in, gata pentru inchiriere oriunde se solicita serviciul de inchiriere remorca Oradea si imprejurimi. Echipamentul nostru frigorific este de ultima generatie, necesitand foarte putin timp de configurare. Toate echipamentele noastre utilizeaza un circuit dedicat standard de 220 volti, astfel incat, in majoritatea situatiilor, nu este nevoie de interventia unui electrician. Racitoarele si congelatoarele noastre vor ajunge la temperatura dorita in timp minim dupa configurare si vor fi gata de utilizare. Daca ne anuntati cu o zi inainte de livrare, va putem pre-raci unitatea, astfel incat sa fie gata de utilizare si mai rapid.

De ce sa alegi sa lucrezi cu o firma remorca frigorifica ?

Serviciile profesionale, echipamentele complete si personalul cu vasta experienta in domeniu, oferite de compania principala de refrigerare mobila din zona Oradea si Satu-Mare, sunt doar unele dintre motive. Personalul nostru de livrare remorca frig Bihor va fi la timp la locatie pentru a va configura unitatea frigorifica pentru utilizare. Satisfactia clientilor este scopul nostru, ceea ce inseamna ca va ascultam nevoile si facem ceea ce stim mai bine pentru a satisface aceste nevoi.

In ce spatiu poate fi amplasata o remorca frigorifica Frigobox Oradea?

Avand in vedere ca suntem producator remorca frigorifica, ne permitem sa le realizam la dimensiuni optime. Remorcile noastre frigorifice sunt suficient de compacte pentru a se potrivi in dimensiunea unui loc de parcare, astfel incat sa nu ocupe mult spatiu. Acest lucru faciliteaza configurarea frigorifica mobila in afara afacerii, a petrecerii, a unui festival sau a oricarui eveniment. Singura cerinta este o priza de 220 de volti. Daca nu exista acces la reteaua electrica, nu iti face griji! Putem furniza un generator de inchiriere acolo unde este necesar.

Incurajam intrebarile despre echipamentele noastre, despre cum putem sustine afacerea dvs. cu echipamentele noastre frigorifice de ultima generatie. Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre unicul producator remorca frigider  FrigoBox!

Firma Remorca Frigorifica Oradea

Solutia pentru transportul si pastrarea produselor proaspete, indiferent de anotimp!

Remorca frigorifica este un accesoriu indispensabil pentru orice eveniment care se tine in aer liber. Aceasta asigura o temperatura optima pentru mancare si bauturi, facandu-le sa reziste pe parcursul intregii zile.

FrigoBox Oradea - Minicamere frigorifice pe roti

O minicamera frigorifica pe roti este un accesoriu ideal pentru orice eveniment care include mancare si bautura. Aceste camere frigorifice portabile sunt usor de transportat si incapatoare, ceea ce le face perfecte pentru petreceri, nunti si alte evenimente. Daca aveti nevoie de o modalitate eficienta si practica de a va asigura ca mancarea si bautura raman racoroase pentru toata lumea, atunci o minicamera frigorifica pe roti este solutia ideala!

Avantaje

De ce noi?

Stim ca orice afacere si industrie are nevoi unice si, pentru a se potrivi nevoilor voastre, remorcile sunt construite cu condensatoare de ultima generatie pentru performanta optima, indiferent de mediu. Alege sa lucrezi cu firma nr. 1 de inchiriere remorca frigorifica Oradea!

De inchiriat remorce frigorifica