5 Lucruri de neratat pentru evenimente in aer liber

Evenimente In Aer Liber

Share This Post

Cel mai bun moment al anului pentru a organiza evenimente in aer liber este din iunie pana in septembrie. Weekend-urile din toamna sunt, de asemenea, grozave pentru o nunta de toamna, dar va trebui sa fii mai creativ cu culorile in aceasta perioada din cauza frunzelor schimbatoare si a vremii mai racoroase.

Cel mai popular tip de evenimente in aer liber sunt, nuntile in gradina. Acestea au numeroase avantaje, sunt intime, frumoase si pot fi facute oriunde! Exista, de asemenea, o multime de optiuni cand vine vorba de locatie – puteti alege din orice tara sau oras din lume!

De ce trebuie sa tii cont pentru nunta in aer liber?

Primul lucru la care trebuie sa va ganditi este daca doriti sa sarbatoriti evenimentul intr-un spatiu public sau privat. Daca v-ati gandit la un loc public, cum ar fi plaja sau o zona rurala, atunci trebuie sa luati in considerare permisele necesare pentru a organiza celebrarea si problemele logistice, cum ar fi strazile sau drumurile de acces, zonele de parcare, baile, generatoarele de sunet si electricitate, printre altele. De asemenea, trebuie sa luati in considerare importanta de a indica perfect oaspetilor locul in care va fi nunta in aer liber si sa le oferiti o harta cu coordonatele GPS.

Generator electric

Este posibil sa nu aveti nevoie, dar un generator va ajuta in eventualitatea intreruperilor de curent. Atat luminile, muzica, precum si furnizorii de catering vor avea nevoie de energie electrica adecvata.

Toalete

De asemenea, este importanta si prezenta bailor. Daca nu sunt disponibile in zona in care sarbatoriti nunta, plasarea toaletelor mobile intr-o zona indepartata, este o solutie. Exista foarte multe moderne si functionale.

Toaleta Portabila

Dimpotriva, daca nunta este intr-un spatiu privat, fie ca este vorba de o proprietate, o ferma, un palat sau orice altceva este necesar sa cunoasteti bine locul, infrastructura acestuia, posibilitatile pe care le are si, desigur, ce va permit sa faceti pentru a va personaliza ziua.

Decor si iluminat

Daca decorarea este intotdeauna importanta la evenimente in aer liber si nu numai, in general, la o nunta in aer liber, cu atat mai mult. Puteti decora cu flori sezoniere distribuite strategic, lumanari plutitoare, scari etc. In ceea ce priveste iluminatul, acesta joaca un rol cheie pentru ca celebrarea sa fie una reusita.

Lumini Pentru Nunti In Aer Liber

Ganditi-va si daca va fi noaptea evenimentul, intrucat este posibil sa aveti nevoie de iluminare suplimentara. Prin urmare, este important sa discutati cu cel care administreaza locatia, pentru a-l intreba despre optiunile pe care le are cu privire la iluminat. Ghirlande de lumini sau tavane miniaturale cu LED-uri sunt fantastice in aer liber si creeaza o atmosfera frumoasa. In plus fata de a da eleganta locului, ele imbunatatesc foarte mult lumina, in special atunci atunci cand oaspetii servesc masa.

De ce merita sa investiti in frigidere pentru evenimente?

Exista multe motive pentru care merita sa investiti in frigidere pentru evenimente. Unul dintre principalele beneficii este ca acestea pot pastra alimentele reci si proaspete in timpul evenimentului.

Frigiderele sunt, de asemenea, capabile sa reduca risipa alimentara prin pastrarea alimentelor la rece, ceea ce inseamna ca nu trebuie aruncate. Merita sa investiti in frigidere de inchiriat, deoarece acestea pot economisi o multime de bani pe risipa alimentara si se pot asigura ca invitatii vor fi multumiti de calitatea produselor.

Frigidere Pentru evenimente

Cu atat de multe frigidere de inchiriat disponibile pe piata, este greu sa alegi care este cea mai buna varianta pentru evenimente. Pentru a va ajuta sa luati decizia corecta, am intocmit o lista de intrebari pe care sa va puneti inainte de a cumpara frigidere pentru evenimente.

  • Ce fel de eveniment veti gazdui?
  • Care sunt limitarile bugetare?
  • De cata capacitate de racire aveti nevoie?
  • Cat spatiu este disponibil pentru amplasarea lor?

Frigiderul pentru evenimente in aer liber este o modalitate excelenta de a va incadra in buget. Va permite sa economisiti bani utilizand mai putine resurse de care aveti nevoie, cum ar fi gheata, bauturile si mancarea.

Nunta In Aer Liber

Frigiderul pentru evenimente in aer liber poate ajuta, de asemenea, cu spatiul de depozitare, deoarece va permite sa depozitati mai multe alimente in spatii mai mici. In ceea ce priveste utilitatea de a avea frigidere de închiriat, acestea pot fi folosite pentru celebrări de toate tipurile, cum ar fi petreceri aniversare, la birou, nunta in aer liber!

Ce nu trebuie sa lipseasca de la nunta in aer liber?

Confortul

Daca podeaua este nisipoasa, are o multime de pante, noroi, iarba etc., este o optiune buna sa investiti intr-un covor, astfel incat toata lumea sa poata merge confortabil.

Planul B

Pentru o nunta in aer liber, trebuie sa aveti intotdeauna un plan de rezerva. In aceste tipuri de sarbatori, sunteti la mila vremii. De aceea trebuie sa va ganditi intotdeauna la posibilitatea ploii, frigului, vantului puternic, etc. De aceea, va recomandam sa fiti proactivi si sa inchiriati cateva corturi in cazul in care ploua, sa luati in considerare posibilitatea de a pune aspersoare de apa in cazul in care este foarte cald, oferiti ventilatoare sau paturi, in functie de perioada anului.

Cateringul.

Acesta este esential pentru orice tip de evenimente, in special daca veti organiza nunta in aer liber. Daca serviciile de catering vor fi neplacute, invitatii vor pleca dezamagiti, iar gazdele se vor simti tensionate.

De asemenea, in ceea ce priveste locurile pentru depozitarea si racirea alimentelor, a apela la un numar mai mare de frigidere pentru evenimente, va poate ajuta sa faceti fata cererii mari de bauturi. Si cu alimentele este la fel, nu doriti ca mancarea sa se altereze inainte ca invitatii sa o serveasca sau desertul sa se topeasca.

Fotocorner.

In zilele noastre, de la niciun eveniment nu poate lipsi un fotocorner. Oaspetii se pot bucura de fotografii si se pot juca cu toate elementele de recuzita. In plus, intr-o nunta in aer liber va puteti juca cu elemente naturale, flori, plante, cadre naturale etc.

Intr-o petrecere in aer liber, trebuie sa acoperiti nevoile de baza ale oaspetilor si sa le oferiti confort, iar acest lucru depinde de locatie, electricitate, toalete in imprejurimi, frigidere pentru evenimente. Deci, asigurati-va ca locul are toate acestea, iar daca lipsesc, incercati sa le obtineti, intrucat vor transforma evenimentul intr-unul de neuitat!